OCR: Ultimate OCR

OCR: Ultimate OCR

29 april, 2018 0 av dexi

Precis när jag parkerar bilen så upptäcker jag att jag glömt mina OCR skor men som tur var hade jag iallafall ett par löparskor på mig. Men nog kände jag att det kommer bli en sån dag men jag hade vädret på min sida då det var på topp med strålande sol och lite svalkande vind.

Det var första gången som jag skulle springa Ultimate OCR, ett lopp som jag bara hade hört gott om och som till skillnad mot många andra OCR lopp i Sverige tillämpar armbandstekniken. Det är så enkelt att om du inte klarar ett hinder så blir du av med ditt armband, men du får fortsätta tävlingen men ditt resultat räknas inte som godkänt i resultatlistorna. En ganska hård med väldigt rättvis form då man inte kan hoppa över hinder som man är dålig på för att spara in tid/kraft.

Början av loppet var det ganska vanliga hinder med lite krypa, lite bära kedjor och skogslöpning och som ni ser nedan så var jag ganska nöjd då..

 

Banans utformning var som en stor åtta där man i mitten hade de lite större och publikvänliga hindren som nedan rephinder till exempel. En lösning som jag tycker fler lopp borde ha då det är kul för både löpare och publik, dom hade även strategiskt placerat ut kaffeförsäljning där 🙂

 

Som jag nämnde tidigare så hade man på detta lopp armbandsprincipen och sekunder efter detta kort togs så vart jag av med mitt. Vid första försöket att klara denna hängrigg så fick jag den smarta idén att sticka in min fot i en ring för att få hjälp. Hade varit kanon om det inte var så att jag samtidigt tappade mitt grepp med händerna och föll ner med foten hängande i ringen..efter en kombination av kramp och smärta så fick jag hjälp att komma loss och efter det så övergick loppet till ett RunForFun för mig.

Även om jag tappade mitt armband så hade jag superkul och det var väldigt givande att testa för mig massa nya hinder, uppladdningen och förberedelserna från min sida kunde varit mycket bättre men jag sov gott på kvällen och drömde om att nästa gång…då ska jag ha armbandet med mig hem!