OCR: Tough Viking Göteborg Slottskogen

OCR: Tough Viking Göteborg Slottskogen

22 april, 2018 0 av dexi

Det höll knappt på att bli något Tough Viking för mig denna gång, eller rättare sagt det höll på att inte bli så mycket mer av någonting på resan ner till Göteborg. I en bil fullastad med pokaler och material till Tough Viking så kom jag över på fel sida av vägen och resultatet ser ni nedan.

Tack till den som uppfann Airbag och säkerhetsbältet, annars hade jag nog inte suttit här och skrivet detta nu.

 

Så med en tveksam känsla i kroppen och framför allt nacken så var det inte säkert att jag skulle kunna ta mig till start, men med 20 min pepp så stod jag ändå där i mina MIT Toughteamkläder och redo att ge mig iväg. Mycket tack vare att jag även träffade resten av gänget från MIT Tough Team och insåg hur kul det är att springa ihop!

Göteborg bjöd för första gången jag varit där på event inte på regn eller så värst mycket vind men det var lite kyligt i luften men jag skulle nog säga att vädret var perfekt för ett hårt OCR lopp och hårt vart det…

Ett av de första hindren som dyker upp efter bara några hundra meters löpning är vatten/lergrop och efter det så vill man verkligen springa sig varm igen så vet inte om det är ett medvetet val så man ska springa snabbare eller av praktiska skäl, funkar gör det iallafall!

Ett av mina favorithinder på denna bana av Superslide, efter att ha kämpat sig uppför hela vägen så är det så underbart roligt och skönt att slänga sig iväg på en lång (och SNABB) åktur innan man springer vidare! Som vanligt så hade jag problem med Atlas stenarna men upp kommer den men det är varken det snabbaste eller bästa sättet så här har jag mycket teknik att öva på tills nästa gång.

Som vanligt är det alltid lika kul att gå i mål, känslan att man klarat av loppet och att kroppen inte kände av någonting efter bilkrocken innan var nog iallafall den största vinsten för dagen.