Målsättning och plan inför 2018

Målsättning och plan inför 2018

10 januari, 2018 0 av dexi

Nytt år och nya planer och som jag längtar efter att komma igång!

2018 är året jag ska göra min första MTB tävling, börja simma och lära mig att crawla (hyfsat bra), tävla i triathlon, satsa på qualifier i OCR-lopp. Känns som det är mycket men jag ser verkligen fram emot att ha lite träningsplaner, få saker gör mig så nöjd som att träna, sätta mål och tävla.

Så nu har jag lagt upp en tävlingskalender och om allt funkar så ser ni mig på följande tävlingar detta år:

OCR:

Arena Run

OCR Golden Trophy Stenungsund

OCR Enköping powered by Lappset

Tough Viking Slottsskogen Göteborg

Ultimate OCR

Toughest Malmö

Tough Viking Stadion Stockholm

Gropen Extreme

Tough Viking Oslo

Toughest Stockholm

Tough Race Sweden Weekend

Berzerk

Toughest Orientering Finland

Tough Viking Kungliga Djurgården

Toughest Oslo

Milruck Urban Survivor – Stockholm

Toughest Göteborg

Action Run Stockholm

 

Löplopp:

K2 Challange

Skärholmsloppet

Stockholm Brantaste

Söder Runt

Run For Pride

STHLM Urban Trail

Kistaloppet

Tjurruset

Nattruset

STHLM X

 

Övriga lopp:

Morakniv Triathlon

Cykelvasan 90

Kalmar Mini-Triathlon

AIM Challenge Hemsedal

 

OCR-loppen kommer jag att springa med ett nytt gäng MIT Tough Team och jag ser fram emot att köra med ett gäng som satsar och är närvarande på både stora och små lopp. Annars så finns det inget bättre än att få med sig nån man känner på något lopp eller träning, den sociala delen är otroligt viktig och rolig för mig med.

Så är det någon som läser detta och känner för att få sällskap eller vill träna tillsammans så är det bara att säga till, jag säger sällan nej.