Sammanställning 2017

Sammanställning 2017

28 december, 2017 0 av dexi

Sista dagarna på träningsåret 2017, och jag avslutar starkt med en vandring med full packning till Everest Basecamp. Så det blir inte någon mer uppdatering här nu fören jag kommit tillbaka till Sverige. Men jag tänkte i det här inlägget lista vilka tävlingar jag gjort under 2017. Det är ändå ett par stycken. Men nästa år ska jag köra ännu fler!

Årets OCR lopp jag har medverkat i:

Everest Challenge
Tough Viking Göteborg
Tough Viking Stadion
Gropen Extrem
Tough Viking Oslo
Tough Viking Kungliga Djurgården
Action Run Norrköping
Årets löplopp jag har medverkat i:
Stockholm Brantaste
Söder Runt
The Color Run
STHLM Urban Trail
Sicklaloppet
Sicklagruvlopp
Tjurruset
Nattruset
Det här året har jag verkligen satsat på att försöka lära mig hur man ska träna löpning. Det är mycket teknik inblandat i hur man klarar många hinder och jag har försökt lära mig teknik och löpteknik så bra som möjligt. Efter det här året så känner jag nu att jag hittat en bra balans mellan löpning och hinderbaneträning som funkar för mig och min kropp. Tidigare i höstas så såg jag till att fixa min högra axel hos en naprapat. Det hade gjort ont ganska många månader och tillslut kunde jag knappt göra någonting som involverade armrörelser.. Men att kunna använda båda axlarna nu utan att det gör ont är en befrielse!
Jag har även hittat bra rutiner för veckorträningar där merparten av träningen kan utföras på lunchen vilket verkligen underlättar för mig.
2018 ska jag satsa ännu mera på löpning och OCR. Min plan är att köra i qualifiergruppen istället för motionsgruppen, och satsa på att få till löpningen så att jag kan göra en stabil tid på milen.
Sen så måste jag nog lägga mer tid än jag tror på att träna upp min axel så mycket att jag kan börja träna med mer vikter.
Nästa år kommer bli grymt, jag är så peppad!