Äntligen så ska jag ta tag i min axelskada, på riktigt!

Äntligen så ska jag ta tag i min axelskada, på riktigt!

1 december, 2017 0 av dexi

Äntligen så har jag tagit hand om en gammal axelskada som legat och stört mig i flera år. Har aldrig haft så ont att jag inte kunna klara vardagen men när jag påfrestat den hårdare vid träning och lopp så har det tagit stopp. Så nu är jag så glad att jag hittat Emma via Hälsokällaren som i några veckor har behandlat felet på djupet samt gett mig rehab övningar som jag enkelt kan göra vart jag än är.

Jag vet inte exakt vad hon gör men hon är bra på att gå in på djupet i musklerna och kommer verkligen åt punkter som jag inte ens visste fanns på mig. Själva behandlingen gör väldigt ont för stunden men bara nån timme efter så känns det bra och i kombination med rehabövningar så hoppas jag snart kunna köra för fullt igen. Längtar så mycket efter att kunna gå max på träning och kunna ha en fungerande axel i vardagen.