Besök i Toughest LAB i Malmö

Besök i Toughest LAB i Malmö

9 september, 2017 0 av dexi

När man är på turné så får man passa på så gott man kan med att få bra träning, därför passade det utmärkt när vi var i Malmö att träffa på en gammal kollega som jobbar med OCR loppet Toughest och kolla in deras LAB. Om man är van att gå på ett vanligt gym med maskiner och fria vikter så är detta någonting helt annat. Här är ytan istället fylld med OCR hinder där man kan slipa på sin teknik och verkligen utmana sig.

Så kommer man hit för det vanliga gympasset så kommer man bli rejält besviken, här är det egen kroppsvikt och teknik som är utmaningen.

Det känns väldigt annorlunda att kunna stå och tänka och diskutera hindren, under tävling så är det bara direkt in och köra men nu kunde man verkligen öva in teknik och få en helt annan känsla i kroppen. Här hittade man alla vanliga hinder men även lite ovanligare hinder som inte många klarar på första försöket..

Väggen till höger i bild skulle nog tillochmed Spindelmannen få kämpa för att komma uppför och speciellt då listerna längst ut till vänster….

Jag och de andra hade en kanondag i labbet och jag kommer absolut tillbaka hit så fort jag får chansen igen, stort tack till Theo som lät oss leka av oss innan vi satte oss i bilarna igen och var på väg till ännu ett hotellgym.