OCR: Action Run Norrköping

OCR: Action Run Norrköping

3 september, 2017 0 av dexi

Äntligen fick jag prova på OCR tävlingen Action Run och min premiär gjorde även i min hemstad Norrköping så det ganska konstigt att springa omkring på stan men det var samtidigt väldigt roligt att uppleva den på ett annorlunda sätt.

Jag har haft ögonen på denna tävling sen den startade för många år sen men datumen har tyvärr aldrig passat in, jag gillar verkligen konceptet att springa i stan eller områden där det är mycket publik och där hindren är publikvänliga.

Hur såg då banan i Norrköping ut då?

Jag hade självklart valt 8 km banan, när man ändå springer så kan man lika gärna springa så långt man får 🙂

De hinder som sticker ut på denna bana för mig var framförallt:

Vattenhindret vid 29:an som var en massa däck som man skulle krypa på för att komma överströmmen, vart rejält med kö här..

Rampen, jag har sprungit uppför många ramper i alla lopp men detta var den absolut svåraste jag provat. I kombination med att man precis innan hade gjort vattenhinder så var placeringen absolut inte optimal och den tid jag stod där så såg jag ingen som klarade den…

Vattenhinder nummer två vid 34 var ett gäng rör man skulle hoppa på för att komma över, jag var väldigt nära men föll på de sista rören. Tipset till nästa gång är att hålla upp farten!

Det avslutade hindret gladiatorbandet var så blött att jag var tvungen att ta av mig skor och strumpor för att få fäste och då har jag väldigt bra skor!

Nedan är en liten film där man får bättre förståelse hur hindren ser ut:

Om jag ska sammanfatta mitt första Action Run så är det att jag ABSOLUT kommer att springa det igen, jag vill testa och besegra de hinder jag missade denna gång. Tills nästa gång så hoppas jag att dom tänker till hur dom placerar hindren, framförallt vattenhindren som gjorde efterkommande hinder onödigt svåra och köbildande.

Den obligatoriska bilden..