OCR: Tough Viking Kungliga Djurgården

OCR: Tough Viking Kungliga Djurgården

26 augusti, 2017 0 av dexi

J Ä V L A R ! ! !

Vilket jäkla lopp, och så glad att gå i mål har jag nog aldrig varit. Nog har jag varit tröttare efter ett lopp och tänker då på Tough Viking Oslo som jag rankar som ett av de jobbigaste loppen jag någonsin sprungit. Men kombinationen av 15 km och den stora variationen av hinder som verkligen satte alla muskler på prov gjorde att jag var väldigt nöjd när jag korsade mållinjen.

Vädret var perfekt och med en relativt tidig start så innebar det att alla hinder inte skulle vara fulla med lera vilket alltid är ett plus.

Många hinder har jag gjort många gånger tidigare så de var jag inte ett dugg orolig för men det fanns ett par nya som jag hade lite funderingar över och några som verkligen stack ut från mängden.

Ett av de första hindren MUD BY BÄCKSTRÖM, det var den sjukaste blåleran jag någonsin varit med om. Det var som att gå ner i kvicksand och det var många som tappade både skor och fart här. Ett riktigt Tough Viking hinder!

Vid den första badningen SUBMERGE så var jag lite orolig för att frysa men det var riktigt behagligt i vattnet och det var skönt att kyla ner sig lite.

AQUA ROYAL var ganska mycket längre än jag trodde men det var kul med lite klädsim 🙂

På STERNUM CHECKER så åkte jag på en rätt rejäl smäll i huvudet, så vart lite ofrivillig vila medan sjukvården pysslade om mig.

Sen var det den nu legendariska 10.000 VOLT BY A-Z…

3 smällar samtidigt gjorde att benen bara vek sig och slutade svara så det var bara att krypa ut…

Men som man förväntar sig så var det välarrangerat och proffsigt och även om det var sjukt jobbigt så är man ju bara mer nöjd över att ta bilden nedan:

Nu blir det att ladda om för kvällen äventyr!