Löplopp: STHLM Urban Trail

Löplopp: STHLM Urban Trail

14 augusti, 2017 0 av dexi

Härligt söndag och ännu härligare lopp, igår så sprang jag STHLM Urban Trail och även om uppvärmningen inte var optimal (6 h bussfärd) så är jag väldigt glad att jag tog mig till startlinjen.

Vädret på morgonen var som alltid lite småkyligt, men temperaturen var behaglig och stämningen var god ute på Skansen bland alla löparna på plats. Loppet startade med en sväng upp och runt Skansen, sen så sprang man längs vattnet ner till och igenom Dramaten. Det var faktiskt första gången jag var inne på Dramaten och det är en väldigt imponerade byggnad även på insidan. Sen så betade vi av SATS Stureplan, Paradiset, MOOD Gallerian och SF Rigoletto innan man tog en sväng in på nyöppnade Hotell C sen så avslutade man den ca 10 kilometer långa banan med att springa igenom Musikaliska och in i mål.

 

En liten film från STHLM Urban Trail från loppet:

Alltid ”glad” för ännu en medalj

Sammanfattningsvis så ser jag fram emot nästa år och vilken bana dom sätter ihop då som kan toppa detta!