Årets första funrun: Color Run

Årets första funrun: Color Run

18 juni, 2017 0 av dexi

Efter två riktiga löplopp på mindre än 1 vecka så kändes det skönt att dagens lopp skulle vara mer ett funrun där man inte behövde prestera en bra tid eller känna sig orolig för att inte orka då detta lopp marknadsförs som de fem roligaste kilometerna du kan springa.

Loppet heter The Color Run och detta är andra året i rad som jag är med, starten är i Tanto och det är en ganska komprimerad bana runt området där man ofta passerar samma sträcka fast åt olika håll. Precis som förra året så är konceptet att man ska bli så färgglad som möjligt både före, under och efter loppet därför så ingår en vit t-shirt i priset och jag tror den var vit ungefär 10 minuter sen jag kom till området, sen var jag rätt täckt med färg. Precis enligt plan!

Tryckte mig fram till andra startled, inte för jag skulle springa fort men för att jag vart väldigt pepp på att komma iväg!

Så här ser man ut efter målgång, vid varje kilometer så har dom färgstationer där man blir helt dränkt i färg (om man vill) det plus att man är lite svettig gör att färgen sätter sig jäkligt bra…

Så nu kommer den stora frågan, hur ska jag få bort all färg?