Andra gången gillt i Oslo! OCR: Tough Viking Mountain Edition

Andra gången gillt i Oslo! OCR: Tough Viking Mountain Edition

4 juni, 2017 0 av dexi

Herrejävlar vad jobbigt detta lopp är!

Förra året var min premiär här i Oslo och det loppet minns jag som riktigt jobbigt men att det var väldigt roligt och vi hade verkligen tur med vädret det året. I år så hade vi inte alls lika bra väder och det var rått och kallt men det är egentligen ett ganska bra löpväder.

 

Bansträckningen detta år såg ut så här:

Banan var lite omdragen från förra året och så här i efterhand så tyckte jag det var mycket bättre då det istället för två jättelånga backar var många färre och med hinder på varje platå vilket gjorde att man hade något att se fram emot. Ett hinder som inte varit med i Sverige detta år är Irish Table så det var kul!

Dagen till ära kändes kroppen bra och löpningen funkade bra och det var ju verkligen tur det med tanke på alla backar som jag skulle springa. Min axel är fortfarande lite öm men ska verkligen göra en ansträngning för att få den fixad snart! I Sverige så tyckte jag inte att 10.000 Volt by A-Z var något speciellt men AJ vad fel jag fick här, både vattnet samt att jag fick tråden i ögonbrynet gjorde att jag inte direkt nöjt av hindret.

Men som vanligt med ett Tough Viking lopp så håller allt hög standard och norrmännen är otroligt härliga att springa och prata med, det var även ganska många svenska på plats vilket var roligt!

Officiella foto från Tought Viking:

Resterande kort samt video hittar ni här:

Official movie, Tough Viking Oslo 2017

Official pictures, Tough Viking Oslo

Nu blir det lite paus med Tough Viking lopp ett par månader, men jag kommer såklart stå på startlinjen i augusti för att springa det 1.5 mil långa kronjuvelsloppet i Stockholm. Tills dess så kommer jag underhålla mig med lite andra lopp som ni kommer att få läsa om nästa vecka.