OCR: Gropen Extrem

OCR: Gropen Extrem

28 maj, 2017 0 av dexi

PUUUUUU!

Dagens lärdom, när det är 28 grader varmt ute. Då måste man dricka mer vatten än man tror om man ska ut på ett OCR lopp och speciellt ett OCR lopp som Gropen Extrem som är som att springa upp och ner i backar hela tiden.

Uppsala bjöd som sagt på underbart väder för både deltagare och åskådare och hela eventet är byggt runt en stor grop vilket gjorde stora delar av loppet väldigt publikvänligt då många av de roligaste hindren samt start och mål var placerade i mitten.

Bara man såg starten visste man att det kommer bli mycket backar…

Att möta rugbyspelare i uppförsbacke är inte det lättaste, speciellt inte när killen vägde dubbelt så mycket som jag.

Det bästa med att springa uppför är att man även får springa nedför 🙂

Med tanke på vädret och det var första gången så är jag helt OK med placeringen men nog hade jag minst 15 min till i kroppen  så här i efterhand….

På det stora hela så var det ett jättebra event, inte mycket att anmärka på och jag gillade verkligen stämningen samt att det var mycket publik stora delar av loppet. Kanske borde varit lite mer funktionärer ute i skogen på vissa hinder men då alla är så hjälpsamma så går det bra ändå och de som behöver en extra hand behöver inte vänta länge.

Jag kommer absolut tillbaka nästa år!