Nomorebaddays inför Tough Viking Stockholm

Nomorebaddays inför Tough Viking Stockholm

4 maj, 2017 0 av dexi

Åtta gånger i år så har Metro tillsammans med SATS och Tough Viking anordnat utomhusträning här i Stockholm, och det har varit välbesökt från första gången och idag så var det sista gången och det var ett stort gäng som kom denna sista gång.

Om några dagar är det även dax för årets första Tough VIking på hemmaplan och jag är galet peppad, dels för att jag ska få sällskap hela vägen av min rookiekollega Mathilda och rutinerade Sofia som sprang med mig förra året.

Banan i år ser ut som nedan och det finns några ändringar från Göteborg och det är Submerge som antagligen är ett vattenhinder samt Dirt Ditch som känns som Tjurruset light.

Tråkigt nog så ser jag inte mitt favorithinder Mega Slide, men får hoppas att den kommer tillbaka till det längre loppet som är lite senare i år. När jag skriver nästa inlägg så har jag sprungit årets andra Tough Viking och är antagligen hög på adrenalin 🙂