Då var jag igång igen och det är dax för årets första OCR lopp, Everest Challenge

Då var jag igång igen och det är dax för årets första OCR lopp, Everest Challenge

8 mars, 2017 0 av dexi

Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg här men det var inget fel på motivation att träna och tävla men jag glömde helt enkelt av att skriva. Men nu är det dags att ta tag i detta igen och inom kort så kommer det var fullt med inlägg om hur mitt upplägg för årets OCR race ser ut och vad jag i övrigt förväntar mig i träningsväg.

Här kommer ni att se recensioner av OCR lopp med produkttestar av både tillskott och träningstillbehör alltefter som året går.

Så vad som ligger närmast i kalendern är ett OCR lopp som heter Everest Challenge och går i år ute i Flottsbro, Stockholm. Tidigare har detta lopp varit i Hammarbybacken men det är nu premiär för Flottsbro vilket jag tycker är bra då det är fin natur och mycket mer yta än det är runt Hammarbybacken.

 

Tävligen ska simulera hur det är att bestiga Mount Everest och det som sticker ut är att man som deltagare kommer att behöva hjälm, glasögon samt munskydd på sig under hela loppet. Jag tror att dom kommer att fokusera på naturliga hinder även om det kommer finns några publikhinder i form av en klättervägg och en vindtunnel…

 

Deras reklamfilm för detta år:

Personligen så ligger jag lite efter i träningen då jag precis har varit nästan 5 veckor i Åre på jobb, visserligen så rörde jag på mig väldigt mycket men det var inte inte mycket mer träning än så jag har hunnit med. Så det kommer bli en utmaning men även en sporre att ha ett lopp att se fram emot vilket kommer göra att jag kan fokusera bättre på träningarna.

Nu kör vi!