Att träna på resande fot: Scandic Plaza Umeå

Att träna på resande fot: Scandic Plaza Umeå

9 augusti, 2016 0 av dexi

Det var inte länge sen jag bodde på hotell, i mitt jobb så är det vanligt med ett par nätter varje månad. Dock var det ett tag sen jag recenserade ett hotellgym och nu tänkte jag att det var dags igen när jag nu spenderade ett par dagar på Scandic Plaza i Umeå.

Gymmet låg på andra våningen vilket förvånade mig lite då dom hade en liten relax med bastu och en grym utsikt på översta våningen. Hade varit trevligt att få var där istället för att trycka in det i ett fönsterlöst rum.

Rummet var fräscht men väldigt litet, luften var väldigt snabbt dålig även om AC gjorde sitt bästa för att skapa en behaglig temperatur så vart det väldigt kvavt.

IMG_7577

Trots sin storlek så har dom fått in två väldigt bra löpband och dom hade även kostat på en teve vilket alltid uppskattas. I hörnet så fanns det en mulitmaskin med mycket överkroppsalternativ att välja mellan. Det fanns även en tjockare yogamatta samt en bänk och lite fria hantlar med vikter från 8 till 20 kg (tror jag).

IMG_7578

Gymmet har egentligen allt man behöver för att gå igenom hela kroppen, det skulle dock varit ett större rum. Om man låg på bänken och gjorde flyes så slog man nästa i löpmaskinen..

 

Betyget för detta gym får bli en tvåa.