Första rundorna gjorda med Airia 1.5

Första rundorna gjorda med Airia 1.5

7 augusti, 2016 0 av dexi

Då har jag gjorde de första utomhusrundorna i mina nya Airia 1.5 och nog är det en väldigt speciell känsla de första kilometerna. Skon sitter väldigt bra på foten och klämmer åt på rätt ställena runtom.

IMG_7530

Men vad som är lite annorlunda är undersidan, det är svårt att fotografera men dom är kuperade så att man i en stillastående upprätt position nästan lutar lite framåt samt att fötterna känns som dom vill rulla framåt. Jag har inte sprungit tillräckligt för att ge mitt slutgiltiga omdöme men jag tror absolut att med rätt teknik kan få ut det lilla extra man kan behöva ibland. Dock kan jag tänka mig att  perioden innan man hittat dit kan vara lång, men jag får återkomma när jag passerar 5 mil med dessa och kan ge ett rättvist betyg.