Då är mina Airia 1.5 äntligen här!

Då är mina Airia 1.5 äntligen här!

27 juli, 2016 0 av dexi

Äntligen landade mina Airia 1.5 i brevlådan, på grund av lite strul med posthanteringen så tog det nån vecka extra men just nu spelar det ingen mer roll. Bakgrund till att jag har fått dessa är om ni har missat det är att jag ska göra vissa tester med dessa svensk utvecklade skor och i slutändan ska det visa att det sparar energi när jag är ute och löper.

Redan när jag öppnar kartongen förstår jag att dom kommer vara någonting extra, älskar när tillverkare gör småsaker även på förpackningar.

 

IMG_7517

Vid första anblicken är dom speciella, både till designen men framför allt är det formen som man reagerar på. Dom är lite böjda som en banan och undersidan är inte rak utan har en liten ”klump” på sig. Detta låter inte alls skönt men när jag tar på dom så känns det bra och jag känner hela kroppen nästan lutar framåt när jag går.

 

IMG_7518

Inom en snar framtid så kommer jag ge mig ut på löptur med dessa, och då kan jag återkomma med mina första reaktioner och funderingar för det kommer antagligen bli en stor förändring emot mina klassiska adidas ultraboost.