Ett par nya skor: Airia 1.5

Ett par nya skor: Airia 1.5

9 juli, 2016 0 av dexi

Tiden verkligen flyger fram, halva året har redan passerat och det är nu bara 167 dagar kvar till julafton. Men för mig så kommer julafton tidigt då jag blivit utvald att testspringa ett par nya skor från Airia. En av de roligaste sakerna tycker jag är att skon är framtagen av svenskar som har sitt kontor i min favoritstad Örebro så det ska bli mycket kul att se hur dom står sig mot mina adidas Ultraboost som jag vanligtvis använder.

image

Skon ser onekligen lite annorlunda ut och enligt Airia så gör dom 8 av 10 löpare snabbare i dessa skor. jag ser verkligen fram emot att testa dessa och eftersom alla vet att löpning inte är min stora styrka så uppskattar jag all hjälp för att bli snabbare.

airia-023-1000px_1024x1024

Återkommer när dom har landat i min brevlåda och jag kommit ut på en första testrunda!