OCR: Tough Viking Köpenhamn

OCR: Tough Viking Köpenhamn

12 juni, 2016 0 av dexi

Igår tog jag mig igenom Tough Viking som nu för första gången var i Köpenhamn och beläget längst med stranden vid Amager Strandpark, ca 20 min gångväg från Kastrup. Det var verkligen en lång och fin strand med bra sand många bryggor att bada ifrån. Temperaturen låg på ca 18 plus grader så allt var upplagt för en grym dag.

Dock så vaknade jag upp med kraftig huvudvärk och fick verkligen kämpa mig för att ens komma på plats i tid, och väl där så var jag tvungen att ändra min starttid till 50 minuter senare så att min huvudvärk skulle släppa lite. Så 50 minuter senare än planerat så gav jag mig iväg och efter halva banan så kändes huvudet ganska bra och jag kunde njuta mer av loppet.

Till skillnad mot banan i Norge så var denna bana helt platt och det skulle varit en lätt sak att springa om det inte hade varit för att nästan 80% av löpningen var i sand…

Hindermässigt så tog jag mig igenom allt utom armgången då den kom direkt efter ett vattenhinder så hade jag noll grepp, ska inte skylla på det men hade jag haft torra händer så hade jag nog antagligen klarat den igen. Det bjöds även på några unika vattenhinder som att tex klättra uppför ett rep ifrån vattnet och en liten simtur till ett hopptorn och det är grym roligt tycker jag när man utnyttjar naturen och omgivningen när man bygger hinder.

 

image

Så trots min huvudvärk vid start så kom jag i mål på en mycket bättre tid än jag trodde så allt som allt är jag nöjd och kicken man får efter ha kommit i mål är alltid lika underbar!

 

Nu kommer det dröja ett tag innan nästa Tough Viking men jag har hittat en del andra saker att göra så det löser sig 🙂