Löptävling: The Color Run Stockholm

Löptävling: The Color Run Stockholm

22 maj, 2016 0 av dexi

Sunday = Funday!

Hade lite hybris efter löploppet igår men inte helt taggad på ett seriöst lopp, så vad passade då inte bättre än att dra och ”springa” The Color Run här i Stockholm.

Dagen såg ut att kunna bli lite mulen och kall, men vid starten så låg temperaturen runt 20 grader så det var nästan för varmt att springa. Dock så var det mer rask gång och powerwalk som tog oss runt då de flesta som var med inte var intresserade att springa, inte heller fanns det något tidtagningssystem heller.

Banan var fokuserad runt Tanto vid Hornstull och väldigt fint placerad, men det var många saker som kunde varit bättre. T.ex så var det 40 minuters lång kö för incheckning och till butiken då de inte var separerade så även om man hade hämtat sitt startkit innan så hade man inget för det om man ville köpa till lite extra saker inför loppet.

Själva loppet så var det tydligt utsatt vart man skulle springa och det fanns mycket funktionärer på plats, dock så var gatorna inte avstängde så ibland mötte man en massa bilar i som skulle fram på samma yta som löparna, väldigt onödigt. Det fanns även ett antal checkpoints där man skulle få en massa färg på sig men många gånger var det massa köer där då  dåligt systemet att få ut färgen inte alls funkade.

Men det var verkligen ett lopp där man kunde genomföra det i precis vilken takt man ville vilket var väldigt skönt, konceptet är roligt och det var otroligt stor skillnad på deltagarna vilket var kul!

 

image

Missade före bilden men nog så var man rätt färgglad när man gick i mål 🙂