Löptävling: Skärholmsloppet

Löptävling: Skärholmsloppet

22 maj, 2016 0 av dexi

Igår så sprang jag äntligen Skärholmsloppet igen efter 3 års uppehåll, och det var lika bra som jag kom ihåg det!

Bansträckning ser ni nedan, och på pappret ser den inte alls farligt ut. Men det man inte ser är att det är väldigt kuperat med långa och sega uppförsbackar, tillochmed speakern säger upprepade gånger att detta är inte banan man gör personligt rekord på.

banan_2_2274507142

Styrkan med det här loppet är att man har lyckats hålla det ganska tajt vilket gör att det är publik under stora delar av loppet samt att man springer genom hela Skärholmen centrum. Att just springa igenom en galleria känns väldigt annorlunda och roligt!

 

image

Dagen började lite mulet men det vart ett grymt löparväder och en det var ett lopp som alla klarar så rekommenderar varmt att ni tar er ut i förorten nästa år för att springa Skärholmsloppet!