OCR: Tough Viking Stockholm

OCR: Tough Viking Stockholm

15 maj, 2016 0 av dexi

Igår vad det dax för mig att göra premiär på Tough Viking banan och jäklar vad kul det var! Då vi hade valt att springa som ett lag så var tiden sekundär för oss och om sanningen ska fram så hade vi kunnat pressa oss lite mer och utan problem kapa 5-10 min, personligen stod jag och väntade efter sista hindret i säkert 2 min för att sen inse att de andra redan hade sprungit i mål.

Så här kaxiga var vi innan…

image

Men kul var det och hindren var från riktigt lätta till ordentligt utmanade, fixade alla utom monkey bar som jag hade väldigt svårt att få grepp på samt rampen i bakgrunden som jag var lite för trött på för att kunna ge det lilla extra.

..och så här kaxiga var vi efter!

image

Men nu har jag fått väldigt bra koll på vilken typ av träning jag behöver göra för att förbättra mig till nästa race som blir i Oslo, och framförallt är det löpningen samt min vänster axel som måste bli bra så jag kan använda den ordentligt. Kommer även försöka fokusera på att få lite bättre greppstryka med!

Ser verkligen fram emot träning nuförtiden och det är väldigt mycket lättare nu när man har tydliga mål framför sig. Tough Viking i Oslo kommer bli kul men innan dess ska jag försöka mig på lite löplopp, allt för att motiverade mig att springa mer 🙂