Löpträning i Kalmar

Löpträning i Kalmar

14 maj, 2016 0 av dexi

Förra veckan spenderade jag i Kalmar då jag jobbade med att arrangera löptävlingen WIngs For Life http://live.wingsforlifeworldrun.com/sv där alla intäkter gick till forskningen för ryggradsforsningen. Hela otroliga 6.6 miljoner euro samlades in och totalt sprang man över hela världen totalt 1,255,000 kilometer! Fantastiskt vad man kan åstadkomma med vilja och beslutsamhet.

När vinnaren globalt sprang runt 8.8 mil så ville även jag passa på att springa lite på kvällarna, och så här i efteråt är jag väldigt glad att jag kom ut ett par gånger. Är väl inte den som springer runt och kolla på hur omgivningen ser ut men att springa längst kusten i Kalmar på kvällarna var riktigt fint!

image

Fick även sällskap varje gång vilket gjorde löpturen ännu roligare, så är ni som mig att ni inte gillar att springa. Ta med en kompis eller fem kan garantera att det blir lättare!