Dax att lägga i en högre växel!

Dax att lägga i en högre växel!

1 maj, 2016 0 av dexi

TIDEN GÅR SÅ FORT!

Det är redan 1 maj och om exakt 14 dagar så är det dax för mig att göra premiär på Tough Viking. Det kommer bli det första av många lopp och det ska bli väldigt spännande.

Träningsmässigt så har det varit lite på halvfart ett tag men nu är det verkligen dax att sätta fart på fläsket. Känns väldigt mer motiverande att köra på nu när jag vet att första tävlingen är om två veckor!

Är det så att ni vill anmäla er så gå in på: http://www.toughviking.se

image

Så igår var det dags för ett besök på hemmagymmet och det märktes att det var var Valborg då vi var ca 20 personer på hela gymmet. Väldigt skönt att kunna gå omkring och inte känna någon stress när man var lite ringrostig. Idag blir det förhoppningsvis lite gym men dagens innebandydrabbning kommer nog kännas bra för att få upp lite flås med!

 

ÄNTLIGEN HÄNDER DET!