BOOM: Lynx Multisport Team ELITE

BOOM: Lynx Multisport Team ELITE

6 april, 2016 0 av dexi

nyheader2

 

Snart drar OCR säsongen igång på riktigt, och mitt fokus nu är att få stabila tider på löpningen kombinerat med teknikträning. Då jag har turen att sitta på ett kontor nära Gärdets utomhusgym så kommer jag förhoppningsvis spendera en hel del luncher där nu när även vädret börjat bli behagligt för utomhusträning.

För att sporra mig själv lite mer att verkligen göra mitt bästa så har jag förutom att ha tillgång till de absolut bästa löparskorna adidas Ultra Boost för asfalt och lättare terräng samt att par Reebok All Terrain Super 2.0 för tuff terräng och vattenträning även lyckats att få tag i en Lynx Elitväst!

IMG_0386

Jag ser verkligen fram emot att få representera Lynx på lopp runt om i Sverige och Norden, då dom verkligen står för det som jag tycker är viktigt både när man tränar och privat. Gemenskap, glädje och sammanhållning.

Nedan är direkt taget från www.lynxmst.se

”Även om vi har några av världen bästa OCR-löpare och grymma Crossfit och Fitnessatleter i vårt team så är styrkan och fokus i teamet den bredd vi besitter. Oavsett om du vinner VM, eller bara vill ta dig runt banan  så platsar du i Lynx Multisport Team! Likaså om du vunnit Crossfitgames eller är på gång att köra din första tävling! Visst är det roligt med resultat, höga poäng och tidtagning etc. men fokus för Lynx Multisport Team är gemenskap, glädje och umgänge runt tävlingarna”

 

När jag kommer ta på mig tävlingskläderna och västen så kommer jag känna mig stolt!