Produkttest: Fitnessguru Onewhey Banana Chocolate

Produkttest: Fitnessguru Onewhey Banana Chocolate

31 mars, 2016 0 av dexi

Alla som tränar mycket vet att man ofta behöver diverse tillskott för att få ut max av sin träning, och någonting som många behöver och använder är proteinpulver. Jag har genom året provat väldigt många olika av dessa proteinpulver och alla har varit bra men en sak har dom alla haft gemensamt och det är smaken..

Alla gillar såklart olika saker men det är nog inte många som kan säga att man har en proteinshake som man faktiskt ser fram emot att ta. Nu har jag dock äntligen hittat ett proteinpulver som om man som jag gillar bananchoklad kommer att älska!

Detta proteinpulver från Fitnessguru finns i flera smaker och jag har faktisk några andra hemma men började med denna och jag har svårt att se hur de andra ska kunna vara bättre.

IMG_6639

Blandat med vatten smaker den väldigt gott, men använder man mjölk då skulle jag kunna använda denna som ersättning för milkshake när jag äter en hamburgare! Kan inte ge denna produkt annat än toppbetyg, 5 av 5!

 

Ser fram emot att testa de andra smakerna längre fram men jag är glad att jag har ca 1 kg kvar av denna först 🙂