Att träna på resande fot: Nordic Wellness City Halmstad

Att träna på resande fot: Nordic Wellness City Halmstad

22 mars, 2016 0 av dexi

Oj vad tiden sticker iväg! Om några dagar så är det redan april, helt galet! Jag har haft fullt upp finalen i Melodifestivalen och sen rullade det på med en hel del annat så därför har jag inte hunnit skiva här. Men det är snart dax att börja hitta sin matchform och min plan är att satsa på terränglöpning och teknikträning närmaste tiden.

Detta inlägg skulle dock handla om min grymma upplevelse jag hade på Nordic Wellnes gymmet i Halmstad. Förutom att det var väldigt stort och luftigt så fanns det även en massa annat hälsorelatrerat i samma lokaler vilket är en sak jag verkligen gillar. På cardioavdelningen så fanns verkligen allt man behövde och det var inte svårt att hitta en maskin som man gillar.

IMG_6537

Men det som detta gym hade som jag VERKLIGEN gillade var rummet med nedan ställning

IMG_6547

Finns säkert ett grymt tufft namn för denna men här fick jag möjlighet att verkligen träna på ett antal moment som med 100% säkerhet kommer att dyka upp på OCR tävlingarna. Har väl inte den bästa tekniken men det är svårt att försöka få det att se snyggt ut när man blir filmad, jag lovar att jag är faktiskt bättre än filmen nedan…

 

Det vart ett par varv men sen var jag tvungen att avbryta….

IMG_6538

Var där två gånger under mina fyra dagar där och hade en mycket bra upplevelse båda dagarna. Betyget kan inte bli annat än en mycket stark 4:a!