Att träna på resande fot: Actic Halmstad Arena

Att träna på resande fot: Actic Halmstad Arena

3 mars, 2016 0 av dexi

Då var man på plats i Halmstad för andra chansen i Melodifestivalen, efter vi fått in allt material i Halmstad Arena så upptäckte jag att det fanns ett gym inne i arenan och då var jag ju tvungen att gå och testa det 🙂

Det första jag upptäckte var att dom har gigantiska omklädningsrum, det var större än vissa innestadsgym! Inne på Actic så fanns det gott om moderna löpband och framför allt så hade dom en hel glasvägg så det kändes nästan som att springa ute. Fanns även såklart ett gäng rodd/cykel och trappmaskiner.

 

IMG_0411

I maskinväg så finns det mesta man behöver även om jag själv inte använder så mycket maskiner, så blir man nog nöjd om man går hit för dom.

Bland frivikterna så finns det en stor yta att vara på och det fanns även en yta för stretch och nervarvning.

 

IMG_0410

Jag är nöjd med mitt besök och jag tror alla hittar någonting att göra här. Jag ger Actic Halmstad Arena en stark 3, då allt fanns men det var inget direkt som stack ut från mängden.