BOOM: Tough Viking All Season Pass International

BOOM: Tough Viking All Season Pass International

28 februari, 2016 0 av dexi

Vilken vecka det har varit, träningsmässigt så går det nu framåt igen då axeln verkar jag läkt tillräckligt för att kunna köra på nästan 100% samt att det verkligen är roligt att träna igen. Även om jag verkligen inte gillar löpning så har jag kommit ut i spåren och på löpbandet och det känns som jag börjar hitta en teknik och fart som jag är bekväm med.

En annan sjukt rolig sak som har hänt är att detta låg på mitt skrivbord en dag:

IMG_6528

Känns fantastiskt roligt att dom tror på mig och det gör mig ännu mer motiverad att få till ett bra resultat. Mitt första Tough Viking lopp dom kommer att vara det som är i Stockholm den 14/5.

För en inblick vad Tough Viking är så kolla denna video från ett av förra årets lopp.

 

 

Är det någon som vill springa detta med mig så säg till, för även om jag tycker tiden ÄR viktig så är det viktigaste att ha roligt och det har man tillsammans!