Att träna på resande fot: Scandic City Norrköping

Att träna på resande fot: Scandic City Norrköping

18 februari, 2016 0 av dexi

Uppdateringen om hur det gick på delrapporteringen kommer senare, men just nu är det verkligen fullt upp med Melodifestivalen där jag redan hunnit med att besöka Göteborg samt Malmö och nu är jag på plats i min hemstad Norrköping för deltävling nummer 3. Många som har ett jobb där man reser mycket vet hur svårt det är att försöka få in sin träning då det är svårt att få till sina rutiner, men lyckligtvis så har de flesta hotell nu ett gym/fitness avdelning och även om det inte är som ens egna ”hemgym” så är det verkligen inte alltid dåligt.

 

Just nu så bor vi på Scandic City Norrköping och tänkte ge er min recension om hur det gick att träna här. Först och främst så är det verkligen inte ett stort gym och maskinerna är inte det nyaste men drog av ett överkroppspass och det var inga problem att bli trött.

IMG_6437

När man startade tidigt från Norrköping och haft en full dag med rigg och bygg inför eventet så var det som sagt inga problem att bli trött idag, tog lite hjälp av en Clean Drink så fick ut max av mitt pass ändå.

 

IMG_0353

Den största fördelen med Scandic Norrrköping Citys gym måste vara det som finns utanför gymmet! Döm av min förvåning när det fanns en stor och varm jacuzzi, riktigt trevligt att lägga sig där efter passet kan jag lova!

IMG_0357

Kanske inte det bästa hotellgymmet jag varit på en jacuzzin gör att jag ändå ger upplevelsen en svag trea och jag ser fram emot att gå upp dit imorgon igen!