En vecka kvar till delrapportering

En vecka kvar till delrapportering

9 februari, 2016 0 av dexi

Tiden går så galet snabbt, kan knappt förstå att det redan är februari. Denna vecka och helg har jag varit i Göteborg och jobbat med ett event på Melodifestivalen detta i kombination att jag hade feber i tisdag – torsdag gjorde att träningen denna vecka varit under all kritik. Att kombinera höga träningsmål och livet i övrigt går inte alltid hand i hand och då tänker jag att man måste bara göra sitt bästa med de förutsättningar man har, så denna vecka så har jag verkligen försökt tänka på vad jag äter och dricker för att på ett litet sätt kompensera en sämre träningsvecka.

Imorgon drar jag till Malmö för stopp nummer två med Melodifestivalen så det blir att hänga på det lokala Scandicgymmet innan det är dax att göra ytterligare en delrapportering! Så även om det blir långa dagar så ska jag verkligen se till att ta mig tid till träningen även om det är svårt när man är på resande fot, men vill man så kan man!