Produkttest: Questbar

Produkttest: Questbar

1 februari, 2016 0 av dexi

Står ni som jag när ni ska köpa en proteinbar, och funderar på vilken som är bäst när det känns som det finns hundratals att välja på och den ena nyttigare än den andra. Jag förstår faktiskt inte att att det kan finnas så många märken men förut tyckte jag att den enda skillnaden var smaken och ärligt talat så är jag verkligen ingen expert på vad exakt som är bäst för kroppen. Men efter ha påbörjat AfteBeach by Axon så har jag insett att man faktiskt bör tänka lite extra på vad man stoppar i sig. Eftersom jag inte är någon expert så utgår helt enkelt ifrån att om det går ha mindre socker i någonting och det är lika gott så tar jag gärna det alternativet.

Så eftersom jag har ett jobb där det ibland blir svårt att hinna få i sig allt jag behöver för att kunna genomför en bra träning på kvällen så tar jag ibland en proteinbar och har nu kommit fram till vilken jag föredrar framför alla andra.

Valet har fallit på Questbar, där mina favoritsmaker är Chocolate chip cookie dough, Mint Chocolate Chunk och den lite nyare Cravings Protein Peanut Butter Cups. Förutom smaken så är det viktigt för mig hur mycket socker det är i en proteinbar och en Questbar som väger 60 g innehåller 1g sockerarter och i jämförelse med tex en Swebar på 55 g som är lika god och innehåller 35 g sockerarter så det gör det rätt enkelt för mig välja Questbar med denna aspekt.

 

FullSizeRenderSå här ser det tyvärr oftast ut här hemma just nu..

Jag säger inte att Questbar är världens bästa proteinbar ur alla aspekter men det är absolut den jag kollar efter först när jag letar efter denna typ av tillskott alla dar i veckan!