Äventyrssöndag!

Äventyrssöndag!

24 januari, 2016 0 av dexi

Spännande söndag då jag för första gången skulle besöka Extremfabriken (www.extremfabriken.se) i Kallhäll. Som alltid när man ska göra någonting nytt så är det lite så där skönt nervöst innan. Hade inga direkta planer när jag väl klev in bland alla hinder men snabbt insåg jag att det finns en del hinder som jag har en del kvar att öva på innan jag ens kan seriöst försöka dom.

Men det var bara att ta en Clean drink och sätta igång!

IMG_6279

Efter att ha provat på allt från rep, ramper, irländska bord och laxtrappan med mycket blandade resultat så gick jag på en gammal goding, däckvältning!

IMG_6282

Efter några timmar är man rätt trött och även om viljan fanns så hade jag inte mer energi över att fortsätta så tillbaka till gymmet för att bygga lite styrka innan jag kommer tillbaka, för nån dag så ska jag fan klara den där laxtrappan!

IMG_6292