Nyårslöfte?

Nyårslöfte?

6 januari, 2016 0 av dexi

Nytt år och en massa nya löften om att det här året ska man verkligen ta tag i någonting med sig själv. För många så är det just träning man vill komma igång med, och så är även fallet för mig även om jag har varit igång ett tag nu. Men efter att ha gått ut starkt så har jag nu kommit ner i en liten mental dipp och kämpar nu för att ta mig ur den.

Min strategi är just nu att fokusera på ett mål som ligger ganska nära och det är tävlingen Winterrun i Stockholm, tyvärr krockar den lite med en privat sak men förhoppningsvis går det att lösa på bästa sätt, men träning är aldrig bortkastad även om jag skulle missa. Tidsmässigt är mitt mål är att lyckas göra milen på ca 45 minuter, just nu ligger jag på ca 50-53 min och då är jag rejält trött. Men vid varje gym besök så springer jag även intervaller och förhoppningsvis så kommer det hjälpa mig ner på stadiga 50 min till Winterrun.

Mitt andra tips är att titta på andra människor som har lyckta, kopiera deras koncept på de punkter man behöver och bara kör. Man behöver inte uppfinna hjulet igen.

Försöker även att varje dag titta på en inspirationsfilm eller tävlingsfilm från lopp eller stora sporthändelser då det verkligen triggar mig att prestera. Nedan delar jag med mig av en som jag tycker är riktigt bra.

 

I veckan så kommer det även hända lite roliga saker så titta hit snart igen och tills dess GRIND GRIND GRIND!