Produkttest: Protinpannkaka/våffla

Produkttest: Protinpannkaka/våffla

30 december, 2015 0 av dexi

Är ni som jag rätt trötta på julmaten nu? Som några vet så älskar jag pannkakor och våfflor och vad passar då inte bättre nu när jag tränar att köpa hem och testa alla olika varianter av detta som finns på marknaden. Först ut är en pannkaks/våffelmix från Svenskt kosttillskott. (http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/protein_pancake)

Eftersom jag är en riktig mästerkock så passar det utmärkt att allt som behövs för denna mix är vatten och något att röra ner allt i. Jag gjorde dubbelsats så därför ser det ut att vara så mycket på bilderna.

Rekommenderat är att vispa ordentligt då det är lätt att det blir klumpar, men på en skala 1-10 på hur lätt det vara att göra smeten så blir det 10 poäng.

 

IMG_5968

Sen så ska man hälla i 1 dl smet för varje våffla, häll det i mitten och ta inte mer än 1 dl, för då blir det så här….

 

IMG_5971

Glöm inte heller att smöra våffeljärnet ordentligt mellan varje våffla om man inte vill ha följande resultat…

 

IMG_5972

Till slut hade jag iallafall en hög våfflor redo att sätta tänderna i.

IMG_5986

Smaken på våfflorna är i mitt tycke väldigt goda, dom är kanske lite väl söta och till och med på lukten så kan man känna detta. Praktiskt då man inte behöver lägga till något sött som t.ex. grädde eller sylt utan det går utmärkt att äta dom precis som dom är. Jag provade både utan och med sylt och smakmässigt så är det väldigt gott!

Slutbedömningen av de färdiga våfflorna är att det går inte att misslyckas med dessa och man får en god våffla/pannkaka som fungerar utmärkt att äta direkt eller att ha som mellanmål då dom är goda att värma i mikron. Kanske lite väl söta för min smak men jag ger dom ändå 4/5 vispar!