Avrapporteringsdax!

Avrapporteringsdax!

20 december, 2015 0 av dexi

Snart är det nytt år och nya tag men innan dess så ska jag försöka avsluta träningsåret 2015 hyfsat starkt. Har ju av många olika anledningar inte varit hemma och haft tillgång till mitt vanliga gym och rutiner och detta har tyvärr lett till att jag inte kör så hårt som jag borde.

 

Men trots detta så har jag lyckats mitt träningsschema men framför allt är det på kosten som jag verkligen känner mig säkrare i form av att jag nu kan planera och tänka på vad och när jag äter. Detta har faktiskt börjat synas lite och jag har droppat från min startvikt på ca 80.5 kg till 74.5 kg.

IMG_6060

Har väl ingen direkt målvikt eller visuellt mål just nu, men att tappa några kilo gör det mycket lättare och roligare att spela innebandy och övningar där jag använder min kroppsvikt känner jag mig automatiskt starkare i.

Imorgon är planen att spela lite ishockey, kommer bli kul!