Efter en vecka på T.O.K.A i Sälen

Efter en vecka på T.O.K.A i Sälen

7 december, 2015 2 av dexi

Bara för att man är på resande fot så finns det inga anledningar att inte träna, utan jag försöker se det som en utmaning att hitta bra ställen på att träna på. Det jag fastnade för i Sälen var gymmet T.O.K.A som ligger på undervåningen på Experium i Lindvallen.

Bra pris på ett veckokort och alla maskiner och salen var fräscha, man duschade en våning upp inne på Experium men det var väldigt smidigt. Något som var bra var att det fanns färdiga priser på dagskort och halv/helveckokort, vilket är smidigt när man bara är där ett kort tag.

IMG_5990

Inne på gymmet så finns det de vanliga maskinerna samt löpband och crosstrainer samt roddmaskiner. Stämningen är verkligen grym då Sälen är litet och de flesta som är där känner varandra så man känner sig väldigt trygg. Finns även en stor sal där man kör klasser men den är även öppen annars för stretching eller egen träning vilket är kanon.

IMG_5988

När jag kommer till Sälen nästa gång så ska jag absolut träna här igen, och jag rekommenderar det varmt till alla andra med.