En tid för reflektion

En tid för reflektion

26 november, 2015 0 av dexi

Har inte skrivit så mycket här på ett tag och det beror absolut inte på att jag har slutat träna eller för den delen redan tröttnat allt beror på att just nu är jag inne i en väldigt utmanande period på jobbet då vi har stora etableringar i både Sälen och Åre och jag är till stor del ansvarig för detta.

Så just nu sitter jag uppe i ett snöigt Sälen för imorgon så måste en hel del saker klaffa och det kommer blir en mycket mycket utmanande helg.

Hur går det då med träningen undrar ni? Jag har nu kört ett över och underkroppspass ett par gånger i veckan samt kört innebandy fasta tider 2 gånger i veckan, och det börjar faktiskt ta sig. Har på vågen droppat från 80.2 kg som var min startvikt till stabila 76.2 kg. Men vikten är inte allt utan jag börjar känna mig säkrare på övningarna och kan ta i mer än jag gjorde från början vilket göra att vikterna stadigt har gått uppåt.

Denna vecka har jag dock haft en liten svacka, kan bero på att jag jobbat väldigt långa dagar och allt mitt fokus har legat på att få till denna helg. Sen har jag upptäckt att jag gillar verkligen att träna i grupp eller tillsammans med andra och ett steg för att få pepp och viktiga kunskaper är att jag har gått med i Lynx Multisport Team. Detta gäng har många väldigt duktiga OCRare i sitt team och att träna och prata med dessa kommer jag förhoppningsvis lära mig mycket.

 

logga

 

Imorgon blir det en lång dag ute i snön, där kommer mina nya krafter behövas då vi ska placera ut en 800 kg tung fotobås i snön!