Första tävlingen inbokad!

Första tävlingen inbokad!

10 november, 2015 0 av dexi

Jag gillar inte att springa, det är verkligen den träning som jag gillar minst av allt! Hellre 1000 armhävningar eller några mil på en cykel. Men den här bloggen handlar om att utmana sig själv hela tiden, och det är dax att för mig att ta tag i just löpningen.

Jag är ju på väg ner i vikt, ställde mig på vågen igår och den visade – 1.9 kg på 2 veckor in i programmet, och kanske kan kombination av att väga lite mindre och att jag kör ett seriöst underkroppspass göra det lättare för mig att förbättra min löpning.

Vad är då en bättre motivation än att boka in ett löplopp när det är som kallast utomhus? Ju snabbare jag springer desto snabbare kommer jag in i värmen igen! Så nu är jag inbokad på Winterrun som går av stapeln i Stockholm den 30 januari 2016 och tills dess så är mitt mål att komma ner på 45 min / milen.

 

Det är tur att jag har mina nya Adidas Ultraboost till hjälp, jag kommer behöva all hjälp jag kan få…

 

Winterrn