En vecka avklarad, bara ett gäng kvar!

En vecka avklarad, bara ett gäng kvar!

5 november, 2015 0 av dexi

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju och nu har jag varit strax över en vecka i programmet och det känns riktigt bra. Det svåraste har inte varit att väga maten och hålla sig till periodisk fasta utan insikten att för att lyfta tungt på gymmet så behöver man massor med teknik. Första passen kände jag mig väldigt osäker på vad jag skulle ha för vikter för att klara mig igenom hela passen, men efter att ha kört alla övningar ett par gånger nu så har det börjat sätta sig och jag kan nu börja lägga fokus på att få upp vikten.

Ett stort hjälpmedel har varit en träningsdagbok, trodde först att jag skulle kunna komma ihåg alla vikter från gång till gång när jag ändå är där rätt ofta. Men minnet är kort så jag är väldigt glad att jag började skriva ner och kommer bli väldigt kul att bläddra tillbaka om några månader och se det faktiska resultatet. Så om ni funderar på att börja träna regelbundet så är mitt tips att skaffa en träningsdagbok redan från början!

Igår provade jag även Shirataki nudlar (https://sv.wikipedia.org/wiki/Shiratakinudlar) för första gången! Googlar man på det så är det otroligt många som tycker det smakar rätt otäckt, men om man bara sköljer dom ordentligt innan tillagning så smakar det mest som glasnudlar. Att dom bara innehåller ca 8-14 kcal per 100 g är ju helt galet, och man blir verkligen stabilt mätt. Synd att dom är lite dyra om man köper dom i mindre förpackningar ca 20-25 kr men jag ska beställa hem ett lite större parti och då är priset helt OK tycker jag.

Ikväll är det innebandy i 2 h tillsammans med magövningar så kommer det känns skönt att vakna upp på fredag, då ska jag även på ett spännande möte samt lägga upp helgens träning som kommer vara lite speciell.