TGIF = Legday

TGIF = Legday

30 oktober, 2015 0 av dexi

Äntligen fredag säger nog många idag, själv tycker jag veckan gått helt galet snabbt och det finns mycket kvar jag skulle vilja hinna göra denna vecka, men men..

 

Igår hann jag äntligen spela innebandy igen, första timmen tajt 4 vs 4 utan avbytare och sen direkt 4 vs 4 med målvakter i en timme. Det är rätt märkligt att om jag skulle ut och springa med samma intensitet och sträcka utomhus så skulle jag tycka det var rätt tråkigt, men så fort jag får en klubba och en liten plastboll så har jag hur mycket energi som helst. Hann även göra lite magövningar på gymmet så jag är nöjd med träningen. Dock så avslutades dock kvällen med att jag fick sjuk kramp i magen vid sista setet och det var absolut inte skönt. Får inte glömma att dricka mer!

 

Idag har jag varit ledig från jobbet så har hunnit med att hänga lite på Bauhaus där jag fick bra träning när jag skulle bära allt jag köpte till bilen sen så körde jag ett bra underkroppspass på gymmet innan jag åkte hem och åt den sista av matlådorna jag hade kvar.

 

Imorgon blir det att ställa sig vid spisen för att vara lite kreativ samt att överkroppen ska få sig en omgång på gymmet med!

 

Ha nu en underbar fredag allihopa!