Spänningen att för första gången väga sin mat

Spänningen att för första gången väga sin mat

25 oktober, 2015 2 av dexi

Jag trodde ärligt att jag hade bättre koll på vad mat skulle väga, men när jag la den första kycklingfilén på vågen så vart det ett brutalt uppvaknade. När jag hade läst igenom vad jag skulle få äta under min periodiska fasta så hade jag faktiskt lite funderingar på om jag verkligen skulle kunna få känna mig riktigt mätt någon gång, men när jag nu gjort 9 matlådor efter ha noga mätt all mat så kommer det verkligen inte vara ett problem.

Det finns så klart en hel del mat och onyttigheter som jag kommer att sakna rätt mycket, chips är något som jag har svårt att hålla mig ifrån för det finns knappt något godare än lantchips.

Idag har jag förutom att börjat planera vad jag ska äta även skaffat ett gymkort på Friskis och Svettis, dom har ju lyckats bygga ett helt nytt gym bara 8 minuter från där jag bor så där kommer nog många av de träningstimmar jag har kvar att göra spenderas. Var väldigt skeptiskt till detta först men efter ha varit där på besök så är gymmet absolut i klass med många av de andra gymmen jag har gått till men med ett pris långt under vissa konkurrenter.

Jag har även börjat planera lite delmål och deltävlingar mot mitt stora mål, men mer om det i senare inlägg nu ska jag sova för imorgon åker jag till Åre.