Nystart

Nystart

13 oktober, 2015 0 av dexi

Vissa längtar till måndagar så de kan börja på något nytt projekt och för många är måndagar även starten på en ny arbetsvecka. Jag älskar måndagar, det är den bästa dagen så fort jag har fått i mig morgonkaffet.

Ni som känner mig vet att jag ofta har skämtat om varför man har en blogg eller Twitter, eller att det där ska jag gå hem och blogga om, finns det inte på nätet så har det inte hänt osv..Men nu är det dax för mig att ställa mig i ledet av människor som har en blogg. Nu tänker du säkert, vem fan kommer att läsa din blogg!

Antagligen inte så många, men men ni som gör det kommer verkligen att få lära känna mig på ett nytt plan. För träning och vad det ger har en väldigt speciell plats i mitt hjärta hos mig och vad jag ska gå igenom nu kommer verkligen sätta alla mina tidigare erfarenheter på prov.

 

Imorgon börjar det, även fast det inte är måndag och om du har läst så här långt så kanske denna blogg är något för dig ändå.